Amstelveen Originals

We kunnen er weer op uit. Het afgelopen jaar hebben we veel tijd doorgebracht met Prime Original, Netflix Original en Videoland…
Nu is het tijd om de deur uit te stappen en te genieten van echte Amstelveen Originals!

Het komende jaar zetten wij verschillende Amstelveen Orignals in de spotlight. Door middel van toffe posters, video op social media, Instagram take-overs en see-through borden in de stad maak je kennis met het grote aanbod aan Amstelveen Originals. De sectoren, culinair, shoppen, natuur, bewegen en cultuur komen aan bod. Hou deze pagina & onze socials in de gaten om alle Originals te ontdekken.

Heb jij deze mooie plekken, activiteiten en evenementen al is een keertje bezocht? Ontdek het volledige aanbod van onze eigen Amstelveen Originals hier!

Shoppen

Cultuur

Platform C

Maak kennis met  Anay, de Amstelveen Original van Platform C. Anay is een jongen van Indiase komaf die dwarsfluitles volgt bij Platform C. Hij deed op Koningsdag mee met de wedstrijd Amstelveen Kleurt Oranje. Als een van de winnaars ontving hij een cheque met een geldbedrag. Anay wilde het bedrag graag doneren aan Platform C. Met dat geld kunnen vijf kinderen een jaar lang gratis meedoen met het kinderkoor Orion. Echt geweldig! Dit is ook precies  hoe Platform C wil zijn; een plek van verbinding. Verbinding tussen culturen en 
verbinding tussen mensen.

 

Amstelveen Original Soundtrack

P60 en het Cobra Museum laten muziek en kunst samen komen. Geïnspireerd door de tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution creëerden Lakshmi en Deborah een soundtrack over het leven van Frida Kahlo, gecreëerd en opgenomen op het podium van P60.

Bekijk de soundtrack hier

Amstelveen Original op Instagram

Zoek bij GIF op amstelveenoriginal of visitamstelveen en ontdek al onze te gekke GIFS. Gebruik ze in je verhaal en tag ons! 

 

Verwacht - Amstelveen Originals