Beleef Amstelveen, juist nu

Laat je inspireren

De lente komt eraan. Een prachtige tijd om het veelzijdige aanbod van Amstelveen te ontdekken. Wandelen door de bijzondere heemparken, het veelzijdige Amsterdamse Bos en de polders. Geniet van culinaire hoogtepunten van toprestaurants, maar dan thuis. Of verken de hedendaagse kunst en cultuur van onze theaters en musea via het online aanbod.

Ga je eropuit? Bereid je bezoek dan goed voor en houd je aan de algemene richtlijnen.

Ga eropuit in de voorjaarsvakantie

In deze speciale voorjaarsvakantie Uitagenda is er voor iedereen wat wils. Activiteiten voor kids of voor de hele familie! Leef je uit in het Amsterdamse Bos of ga voor een activiteit vanuit huis. Ontdek Amstelveen tijdens de voorjaarsvakantie!

Bekijk de uitjes

ONLINE CULTUUR BELEVEN - Cultuur in Amstelveen komt naar je toe!

Online evenementen en registraties

Culturele instellingen in Amstelveen brengen door middel van livestreams en registraties van concerten en voorstellingen hun aanbod naar jouw woonkamer

Bekijk het hier!

Kunstiniatieven uit Amstelveen

Zien je muren er wat leeg uit en ben je al een tijdje niet naar het museum geweest? 

De initiatieven op deze pagina helpen de kunst- en museumliefhebbers door de lockdown. 

Bekijk de kunstiniatieven

Actief & Bewegen tijdens de lockdown

Sporten is goed voor je mentale en fysieke gezondheid. Om lekker actief bezeg te zijn hebben we een aantal van de leukste initatieven en activiteiten binnen Amstelveen verzameld op een pagina.

Bekijk het hier!

Slapen in eigen stad

Hotelovernachting in eigen stad beleven en hiermee de Amstelveense hotels steunen? In het weekeinde van 29 op 30 mei kun je voordelig een hotelovernachtiging boeken! Overnacht vanaf €40,- per nacht in een van de deelnemende hotels in Amstelveen.

Bekijk de actie!

Deze website is gericht op het totale aanbod van Amstelveen op het gebieden van groen, cultuur, culinair, historie, actief, recreatie en winkelen. Het actuele nieuws over Amstelveen zal hier niet geplaatst worden. Kijk daarvoor o.a. op AmstelveenZ, het Amstelveens Nieuwsblad en AmstelveenWeb