Kanpai the Japanse way

Behind the Originals

Ietwat verborgen in het hart van Amstelveen vind je Japans restaurant Tanuki aan de Pieter Lastmanweg. Hier waan je jezelf in een traditionele Izakaya. In Japan tegenwoordig dé plek voor quality time met familie, vrienden of collega’s.

Horigotatsu

Samen geniet je van een variatie aan gerechten geselecteerd door chef Osone-San. Typische Izakaya-gerechten zijn perfect om te delen en kunnen in willekeurige volgorde worden gegeten.

Sake

Sake wordt gemaakt van speciale sakerijst en al eeuwenlang gedronken in de Japanse cultuur, deze drank kun je zowel warm als koud nuttigen. Bij Tanuki kun je gebruik maken van Bottlekeep, krijg je de fles niet op? Dan bewaart Tanuki de fles voor je met je naam erop zodat je er weer van kunt genieten tijdens je volgende bezoek.

De Japanse keuken

Ga je voor door en door Japans dan kies je ‘Horigotatsu dining’. Dat is echt op z’n Japans eten aan lage tafels en met de schoenen uit. Uiteraard proost je dan ook met de traditionele rijstdrank sake: “kanpai!”. Krijg je de fles niet op dan vraag je naar ‘bottlekeep’. De fles wordt dan voorzien van je naam en bewaard voor je volgende bezoek.

Kom langs!

Adres:
Pieter Lastmanweg 9, 1181 XG Amstelveen

Contact
izakayatanuki.com

Openingstijden

Lunch

Ma-Zo 12:00-15:30

Diner

Ma-Zo 16:30-22:30

 

 

Meer Amstelveen

Amstelveen in 24hrs

Ontdek Amstelveen in 24 uur