Overnachten in Amstelveen

Comfortabele hotels en B&B's in de groenste stad van de Randstad

Rustig overnachten tijdens een vakantie dichtbij? Amstelveen biedt talloze mogelijkheden. Van luxe hotels tot gezellige bed & breakfasts. Wil je stad en natuur combineren? Ga dan eens kamperen in het Amsterdamse Bos.

De Amstelveense hotels en b&b's zijn een perfecte uitvalsbasis voor een bezoekje aan de Amsterdam Metropool Regio.  

Slapen in eigen stad

Hotelovernachting in eigen stad beleven en hiermee de Amstelveense hotels steunen? In het weekeinde van 29 op 30 mei kun je voordelig een hotelovernachtiging boeken! Overnacht vanaf €40,- per nacht in een van de deelnemende hotels in Amsetelveen met heerlijk ontbijt. 

Meer informatie over de actie

Kamperen in het Amsterdamse Bos

Midden in de natuur, en toch vlak bij de stad. Camping het Amsterdams Bos in Amstelveen ligt op een prachtige plek in het Bos en is makkelijk bereikbaar met de auto, de fiets en het OV. Ideaal voor caravan, camper of tent. Of ontdek glamping: luxe kamperen met eigen badkamer, keuken, televisie en centrale verwarming. 

Camping Het Amsterdamse Bos

Bed & breakfast in Amstelveen

Ontdek de regio van Amstelveen

Slinger op de fiets langs de Vecht in het door Van Gogh geschilderde landschap. Of bezoek de nieuwe bloemen en plantenattractie Floriworld in Aalsmeer. Meer zin in een boottochtje dat kan op de westeinderplassen of op de Vecht uiteraard.  

Het aanbod in de regio
Floriworld amstelveen