Winkelen doe je in Amstelveen

Winkelen doe je in Amstelveen! Van vintage en fashion tot cadeaus en gadgets: in Amstelveen slaag je altijd. Ontdek de boetiekjes, ateliers en karakteristieke winkeltjes in het Oude Dorp en ga foodshoppen voor exotische snacks of lokale lekkernijen. Wil je shoppen op sterrenniveau? Lees verder voor alle tips!

Een duurzaam dagje winkelen en eten

Begin bij De Boshalte waar fietsverhuur en lekkernijen samenkomen met sociale betrokkenheid, duik vervolgens De Boem in voor vintage vondsten en sluit je dag af met biologische producten bij Geitenboerderij Ridammerhoeve.

Lees verder op I amsterdam

De markten in Amstelveen

Stadshart Amstelveen

Al twee keer uitgeroepen tot ‘beste winkelcentrum van Nederland’. Stadshart Amstelveen koppelt sfeer en comfort aan een uitgebreid winkelaanbod. Je kunt in het overdekte winkelcentrum naast shoppen ook uitstekend lunchen en dineren. Dat maakt Stadshart Amstelveen tot een waar winkelwalhalla.

Meer over het Stadshart

Shopinspiratie - Winkel- en cadeautips

Unieke buitenlandse snacks

Een apart cadeautje of misschien gewoon een unieke snack voor tijdens de borrel. Bij deze winkels haal je leuke buitenlandse producten: Van Pokemon snoepjes tot Japanse KitKats.

Kringloopwinkels Amstelveen

Vintage spullen shoppen? Of je oude meubels, kleding en schoenen wegbrengen? Bekijk de kringloopwinkels van Amstelveen!

Bekijk kringloopwinkels

FAQ Winkelen

Stem op jouw favoriete natuurfoto

Stem en maak kans op een van de VIP-tickets voor de tentoonstelling in het Cobra Museum