Stadshart Amstelveen

Hoogwaardig shoppen bij Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen is bekroond met vier sterren en al twee keer uitgeroepen tot ‘beste winkelcentrum van Nederland’. Parkeer moeiteloos je auto voor een hele dag comfortabel en relaxed shoppen. Met de keuze uit tientallen winkels is Stadshart Amstelveen een waar mode-walhalla. In het overdekte winkelcentrum vind je bekende namen als de Bijenkorf, Zara, Massimo Dutti, G-Star, Dille & Kamille, NA-KD, Scotch & Soda, Costes, Van Gils en Superdry. Maar je kunt ook op ontdekkingstocht bij de Rembrandtweg langs leuke winkeltjes met vintage mode, boetiekjes en Amstelveense lekkernijen. Door het aanbod van horeca en cultuur kun je er van vroeg tot laat een gezellig dagje shoppen en uitgaan van maken.

Kom je ook shoppen bij Stadshart Amstelveen?

Zeven dagen per week geopend

In het stadshart kun je de hele week door heerlijk shoppen. De winkels zijn ook iedere zondag van 12:00 tot 18:00 geopend. En iedere donderdag is er tot 21:00 koopavond.

Bekijk de openingstijden

Winkels Stadshart Amstelveen

Stadshart winkels op kaart

Eten en drinken in Stadshart Amstelveen

Tussen het winkelen door in Stadshart Amstelveen even lekker lunchen of gezellig wat drinken? Of na het shoppen heerlijk dineren? Stadshart Amstelveen heeft een ruim en aanbod aan koffietentjes, cafés, lunchrooms en restaurants.

Horeca Stadshart Amstelveen

Combineer shoppen en cultuur bij Stadshart Amstelveen - In het Stadshart vind je ook de Schouwburg, het Cobra Museum, de Amstelland bibliotheek en cultureel en creatief centrum Platform C. Maak van je bezoek aan Stadshart Amstelveen een compleet dagje uit!

FAQ Stadshart