The Chef's view

Behind the Originals

Restaurant Aan de Poel is een van de weinige tweesterrenrestaurants in Nederland. Deze culinaire hotspot ligt ook nog eens op een prachtige locatie: zoals de naam al doet vermoeden, aan de Amstelveense Poel. Dit moet je een keer hebben beleefd.

Het panorama over de Poel, dat van ieder seizoen een visueel feest maakt, zit bij dit restaurant gratis inbegrepen. Daarnaast is er uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen. Dit alles gecombineerd met de gastvrijheid van een warm restaurant maakt het zeker de omweg waard. 

De signature dishes van chef-kok Stefan van Sprang wisselen elke drie weken. De basis wordt gevormd door zijn respect voor seizoenproducten en de pure smaaknuances. En laat het maar aan maître sommelier Robbert Veuger over om voor exquise wijnen te zorgen.

Behind the originals

Op de uitingen voor deze Amstelveen Original een hoofdrol voor het water van de Amstelveens Poel. De ligging van het restaurant aan het water zorgt elk seizoen weer voor een fenomenaal decor van een unieke, culinaire ervaring.

Kom langs!

Adres:
Handweg 1, 1185 TS Amstelveen

Contact:
info@aandepoel.nl

Openingstijden:
Lunch

Di-Za: 12:00-14:00

Diner
Di-Za: 18:00-22:00
 

Meer Amstelveen