De Schoenenkoningin

Behind the Originals

Mets kinderschoenen is al jaren een begrip in het Stadshart Amstelveen. Gevestigd op de Rembrandtweg is deze original een must go to als je schoenen nodig hebt voor je kleintje. Jeroen en Barbara ontvangen je met een vriendelijke groet en voorzien je van kundig advies. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de laatste trends als het gaat om kinderschoenen en hebben ze diverse merken voor elk segment!

Van eerste stapjes tot eerste keer stappen


Dat kindervoeten snel groeien, weten ze bij Mets als geen ander. In de eerste jaren groeit een kind ongeveer twee maten per jaar. Bij Mets houden ze hier rekening mee tijdens het meten zodat de schoenen goed passen maar er ook genoeg ruimte is voor de groei. Naast voeten groeien ook de hobby’s en interesses van kinderen razendsnel. Eerst denken ze alleen maar aan voetbal, een maand later zijn ze niet van het skateboard af te krijgen. En voor je het weet zijn ze op zoek naar de perfecte sneaker voor het eerste schoolfeestje.

Spelen, sporten, vallen en weer opstaan. Kinderschoenen worden veelzijdig ingezet en moeten dan ook tegen een stootje kunnen. Daarom zorgen ze bij Mets voor goedgemaakte schoenen die de voetjes goed ondersteunen tijdens de dagelijkse avonturen.

Schoenen kopen is een feestje

Veel ouders vinden het kopen van kinderschoenen stressvol maar bij Mets creëren ze een omgeving waarin zowel de klant als de klantjes centraal staan.                                                               

Schoenen kopen moet een feestje zijn! Een speelhoek met educatieve spelletjes zorgt ervoor dat kinderen zich niet vervelen zodat de ouders rustig kunnen zoeken naar een nieuw paar schoenen. En wanneer het perfecte paar is gevonden mogen kinderen nog een kadootje uitzoeken uit de toverpot.

Over smaak valt niet te twisten

Bij Mets laten ze zich graag inspireren op beurzen en proberen zo ook merken of schoenen in te kopen die je niet zo snel vindt in Nederland. Goede schoenen met een hippe twist en mini me’s van hoogwaardige merken. Met natuurlijk de bekende kinderschoenen merken als Hip Clic, Redrag of Munich.

Schoenen zijn niet het enige belangrijke onderdeel van een outfit. Naast de schoenen verkopen ze ook kleding, leuke school tassen, knuffels, petten sokken en regenlaarzen. De kleding sluit weer mooi aan bij de schoenen. Dus je kan helemaal Aangekleed de deur uitlopen.

Jeroen en Barbara

Eigenaren Jeroen en Barbara gooiden in 2011 het roer om toen ze Mets Kinderschoenen begonnen. Barbara kwam uit de wereld van confectie en Jeroen zat in de logistiek. Samen hebben ze zich inmiddels ontwikkeld tot echte vakkundige ondernemers en weten ze alles over kinderschoenen. 

Kom langs!

Adres:
Rembrandtweg 92, 1181 GW Amstelveen

Contact:
info@metskinderschoenen.nl

Openingstijden:
Ma: 12:00 – 17:30
Di-Vrij: 10:00 – 17:30
Za-Zo: 10:00 – 17:00

Meer Amstelveen