In de voetsporen van Ab en Ina

Behind the Originals

Abina is al meer dan 60 jaar een begrip in Amstelveen. Ze staan tegenwoordig vooral bekend om het gezellig restaurant en de bar. Of je nu een avond met je gezin wilt komen eten, een feestje wilt komen vieren of gezellig wil borrelen. Het kan bij Abina allemaal! 

 

Prentbriefkaart

Deze prent komt uit 1960. Het bargedeelte heeft nog steeds wat weg van de sfeer van vroeger. Een bruine gezellige kroeg. Er zijn onderdelen van de bar intact gebleven, maar uiteraard wel wat gerestaureerd door de jaren heen. Abina dankt haar naam aan Ab en Ina van der Horst die vroeger de eigenaren waren.

Restaurant


In het gezellige restaurant kun je terecht voor zowel lunch als diner. Abina heeft een uitgebreide menukaart en is befaamd om z'n onbeperkte spare-ribs, mosselen (waar al menig prijs voor in de wacht gesleept is) en vele andere ”Abina-specials”.

In de zomer zit je hier heerlijk op het terras en in de winter in de gezellige serre. Ook is er ruimte voor feesten en partijen in het bargedeelte of in de achterzaal die apart gebruikt kan worden.


 

Kom langs!

Adres:
Amsterdamseweg 193, 1182 GW Amstelveen

Contact:
www.abina.nl 

Openingstijden:
Ma - Do: 06:00 – 24:00
Vrijdag: 06:00 - 02:00
Zaterdag: 08:00 - 02:00
Zondag: 08:00 - 24:00

 

Meer Amstelveen