Activiteiten in Amstelveen

Kunst, cultuur, muziek, theater, uitgaan en sport. Bekijk alle events en activiteiten in Amstelveen.

Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn veel activiteiten in Amstelveen verplaatst of hebben een andere vorm gekregen. Kijk voor de juiste data, openingstijden en andere updates op de communicatiekanalen van de organisatoren en aanbieders.

Veel Amstelveense organisaties hebben ook voor thuis verschillende (culturele) initiatieven en activiteiten. Houd hun websites in de gaten voor het actuele aanbod.

Ga je er op uit? Bereid je bezoek dan goed voor en houd je aan de algemene richtlijnen.

Online Cultuur Beleven

De culturele instellingen van Amstelveen brengen cultuur naar jouw huiskamer. Livestreams en registraties van concerten, openingen en andere soort voorstellingen brengt creatief Amstelveen het culturele aanbod nog dichterbij.

Bekijk het hier!
Concertzaal P60

Amstelveen voor kids

Amstelveen is een paradijs voor kinderen. Met volop ruimte voor sport, spel en andere activiteiten. Ontdek ook de voorstellingen in het unieke Poppentheater!

Alles voor kinderen
elsenhove amstelveen Cobra Museum Amstelveen kinderen

Een dagje Amstelveen - Wandelen, winkelen en uitgaan: Amstelveen van vroeg tot laat.

Ben Cobra in het Cobra Museum

In het museum zijn ruim 25 collectiestukken te zien die Aziz Bekkaoui toont samen met unieke foto’s van de hedendaagse non-conformisten. In deze foto’s wordt de verwantschap die hij ziet tussen het individu en de ‘Cobra-waarden’ verhalend en visueel tot uitdrukking gebracht.

Meer over het Cobra Museum
opening Ben Cobra in het Cobra Museum