Plan je bezoek

Alles over bereikbaarheid, parkeren, eten en overnachten

Een of meer dagen op bezoek in Amstelveen? Dan is het handig om je bezoek vooraf te plannen. Hier lees je alles over je reis en verblijf; de beste hotels en B&B's, hoe je overal komt met het openbaar vervoer, en hoe je moeiteloos je auto kunt parkeren in de stad.

Bereikbaarheid

Wil jij lekker op de fiets of wil je met de bus of de tram de stad ontdekken? Lees snel verder en vind de informatie die je zoekt. Plan je bezoek en voorkom verrassingen. 

Bereikbaarheid

Overnachten in Amstelveen

In Amstelveen kun je in alle rust overnachten, terwijl je toch vlak bij de voorzieningen van de stad zit. Ontdek de beste hotels en de leukste Bed & Breakfasts van Amstelveen. In de zomer kun je zelfs heerlijk kamperen in het Amsterdamse Bos.

Overnachten

Vergaderen

Amstelveen heeft een ruim aanbod van verschillende unieke vergaderlocaties. Van hotels tot lounges en van boerderij tot kerk Naast de goede bereikbaarheid bieden sommige locaties een extra bijzondere belevenis. Draai je eigen plaatjes bij de Music Meeting Lounge of ga voor een echte Amstelveense borrel bij Wijngaard de Amsteltuin of de ANNA Kerk. 

Vergaderlocaties
Music meeting lounge amstelveen

Eten en drinken

Genieten op een terrasje aan de Amstel. Gezellig lunchen in het Stadhart. Of tweesterren-dineren in het Oude Dorp. Amstelveen biedt het allemaal. En met toprestaurants uit de Aziatische keuken heeft culinair genieten in Amstelveen een internationaal karakter.

Ontdek culinair Amstelveen.