De huiskamer van Amstelveen

Behind the Originals

ANNA is natuurlijk de huiskamer van Amstelveen. Door de unieke locatie maar vooral vanwege de Naeckte Brouwers. Met oneindig veel verschillende bieren en echt vakmanschap zijn zij niet meer we te denken uit Amstelveen. Neem eens een kijkje in de huiskamer van Amstelveen en geniet van de ambacht dat bier heet. 

Naeckte Brouwers

De Naeckte Brouwers is in 2011 opgericht door Michel Lagrand en Ab van der Veen met het idee het nieuwe bier van vroeger te brouwen. Begonnen als hobby en inmiddels uitgegroeid tot en brouwerij die traditionele en mooi gebalanceerde bieren maakt. De bieren worden omschreven als ‘het nieuwe bier van vroeger’. Klassiek met een eigentijdse twist, subtiel, authentiek, gastronomisch en puur. Bier gebrouwen met bezieling voor echte genieters.

Proeverij

Met wel dertig verschillende bieren is er voor iedereen wel wat wils. Je kunt zelfs een proeverijtje bestellen om zo tot jou ultieme smaak te komen. Perfect te combineren met de heerlijke happen en maaltijden van ANNA. Of volg de speciaal ontwikkelde bierwijzer waardoor je ook bij een heerlijk biertje uit kan komen.

Rondleidingen

Altijd al willen weten hoe je bier maakt in een kerk? Op zaterdagen neemt de bierambassadeur van ANNA je mee tussen de ketels en tanks van de brouwerij van Naeckte Brouwers. Hierbij krijg je uitleg over het brouwproces van de bieren en de geschiedenis van het mooie bedrijf om vervolgens nog vier bieren te proeven met een lekker hapje erbij!

De kosten hiervoor bedragen €20,- per persoon.

Kom langs!

Adres:
Amsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen

Contact:
anna-amstelveen.nl

Meer Amstelveen