Curtain Call

Behind the Originals

Schouwburg Amstelveen is gevestigd in het stadshart, en is ook gelijk het culturele hart van Amstelveen.  Hier worden de mooiste toneelstukken opgevoerd, kan je meelachen met de grappigste cabaretiers en kan je zelfs wat leren tijdens een van de vele theatercolleges.

Language no Problem

Het cultuuraanbod van Amstelveen is net zo divers als het publiek zelf. Festivals en optredens van internationale gasten en artiesten zijn vaak in de stad te vinden. De Schouwburg van Amstelveen is dan ook een plek waar iedereen kan genieten van muziek, voorstellingen en films. Een plek voor toeristen, expats en natuurlijk alle inwoners van Amstelveen.

De Language no Problem activiteiten bij de Schouwburg worden uitgevoerd in het Engels of zijn zelfs helemaal niet afhankelijk van het gesproken woord.

Dans door de taalbarrière

Dans is van vitaal belang in samenlevingen over de hele wereld. Als communicatiemiddel wordt dans gebruikt om partners te lokken, om banden te vormen en te ontwikkelen, en zelfs om te rebelleren kans dans gebruikt worden om je uit te drukken.

Taal- of taalbarrières zijn de meest voorkomende vormen van communicatiebarrières. Het kan misverstanden en verkeerde interpretaties veroorzaken. Dans is een manier van communiceren die gebruikt kan worden zonder ook maar een woord te spreken en waarvoor je helemaal geen woordenboek hoeft te gebruiken.

Binnenkort bij Schouwburg Amstelveen - Dans en Ballet

De Schouwburg

De Schouwburg, toen Cultureel Centrum Amstelveen opende in 1975. Het huidige design wat ondertussen niet meer weg te denken is uit het straatbeeld van Amstelveen werd gebouwd in 2000-2001 nadat het gebouw in 1999 werd omgedoopt tot Schouwburg Amstelveen.

Kom langs!

Adres:
Stadsplein 100, 1181 ZM Amstelveen

Contact:
schouwburgamstelveen.nl

Meer Amstelveen