Winkelen in Stijl

Winkelen rond en voor de feestdagen is in Amstelveen een feest op zich. Kom winkelen in stijl: kom naar Amstelveen!

In Amstelveen vind je al jouw favoriete winkels bij elkaar. Bovendien vind je er de meest originele cadeaus en outfits en geniet je tussendoor bij culinaire toppers.

Parkeren is geen probleem. En wil je het helemaal luxe dan schakel je de personal shopper van Amstelveen Stadshart in.

Hieronder delen locals hun Amstelveen Originals, dié plekken die Amstelveen bijzonder maken en vind je nog veel meer tips voor een stijlvolle winkelexperience.

Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen is bekroond met vier sterren en al twee keer uitgeroepen tot ‘beste winkelcentrum van Nederland’.

Met de keuze uit tientallen winkels is Stadshart Amstelveen een waar mode-walhalla. In het overdekte winkelcentrum vind je bekende namen als de Bijenkorf en Scotch & Soda maar je kunt ook op ontdekkingstocht langs leuke winkeltjes met vintage mode, boetiekjes en Amstelveense lekkernijen. Door het aanbod van horeca en cultuur kun je er van vroeg tot laat een gezellig dagje shoppen en uitgaan van maken.

Win

Maak kans op een middag shoppen met de personal shopper van Stadshart + €150 shoptegoed!! Reageer voor 7 december op Facebook en laat ons weten waar jij je nieuwe outfit voor gaat gebruiken.

Maak kans

Op zoek naar originele cadeaus en outfits? - Die vind je bij deze Amstelveen Originals

Het Oude Dorp van Amstelveen

Het Oude Dorp is het historische centrum van Amstelveen met veel leuke bezienswaardigheden, winkeltjes, restaurants en cafés. Je vindt hier bijvoorbeeld Museum JAN, uitgaanslocatie ANNA, Restaurant Aan de Poel en The WineKitchen.

Tip van Jochem

Dry January is alweer over een paar maanden en dat betekent dat ik nu al opzoek ben naar het beste alcoholarme biertje. Lichtekooi van Naeckte brouwers eindigt bij mij hoog in de top 10. Een fruitig en citrusachtig bier dat makkelijk doordrinkt, en waarmee je de volgende morgen ook weer fris en fruitig wakker wordt.

Je proeft het bij ANNA

Het winkelen afwisselen met (culinair) genieten? - Deze Amstelveen Originals vormen een stijlvolle break:

Maak er een volledige dag uit van met deze activiteiten?

Nieuw in het stadshart