Uit met de kids

Wat is er te doen in Amstelveen voor kinderen?

Ben jij een kunstenaar in de dop, een aankomend topsporter of een talentvolle musicalster? Of wil je er gewoon een dag op uit met je vriendjes en vriendinnetjes? Kom schilderen, zingen, dansen, springen, rennen, ravotten, rocken, rappen, kijken, luisteren, lachen en genieten. In Amstelveen kan het allemaal!

Agenda met kinderactiviteiten

Speelboerderij Elsenhove

Lekker spelen en kennis maken met Nederlandse boerderijdieren. In Speelboerderij Elsenhove kun je ravotten in een avontuurlijke én natuurlijke speeltuin. Je ouders genieten in tHuis op Elsenhove van duurzame bio sapjes, verse thee en heerlijke hapjes. Alles is zelfgemaakt!

Meer over Elsenhove

Zwembad de Meerkamp

Neem het hele jaar door een duik in het enige echte zwembad van Amstelveen! Zowel binnen en buiten (in de zomermaanden) genieten van de hele dag waterplezier. 

Meer over de Meerkamp

Amstelveens Poppentheater

Misschien wel het bekendste poppentheater van Nederland. Met heel veel mooie en leuke voorstellingen voor jong en oud. Papa en mama vinden het meestal ook leuk. Ben je jarig? Dan mag je gratis naar de voorstelling!

Meer over het Poppentheater

Pluktuin Amstelveen

Spelen, klimmen, knutselen, timmeren en natuurlijk bloemen plukken. Het kan allemaal in de Pluktuin Amstelveen. En niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Ook leuk voor je verjaardagsfeestje!

Meer over de Pluktuin Amstelveen

Cinema Amstelveen

Naast de Schouwburg Amstelveen is er ook een Cinema Amstelveen. De bioscoop in Amstelveen heeft een groot en divers aanbod aan kinderfilms, familiefilms, spannende films en nog veel meer voor alle leeftijden. 

 

Bekijk de agenda

Platform C

Ben je gek op muziek? Hou je van tekenen en schilderen? Of meer van musical, dans en theater? Bij Platform C kan het allemaal! Platform C heeft lessen en cursussen voor groot en klein. Van 'Muziek met Baby's' tot de 'Popbandklas'. Van 'Kleuterdans' tot 'Streetdance'. Van 'Musicalklas' tot 'Toneelles'. Alles met de 'C' van Creatief! 

Doe mee met Platform C

Amstelveen Sport

Amstelveen Sport is er voor jong en oud. Met elke week weer nieuwe activiteiten in de buurt en meestal nog gratis ook. Ga sporten in de wijk of doe mee met de speciale vakantieactiviteiten. 

Sportieve activiteiten

Waar laat je papa en mama? - Je kent het wel: ben je net lekker bezig, beginnen papa, mama, opa, oma of andere grote mensen zich te vervelen! Gelukkig is er in Amstelveen ook voor volwassenen van alles te beleven. Hier een paar tips.

FAQ Kinderactiviteiten

Stem op jouw favoriete natuurfoto

Stem en maak kans op een van de VIP-tickets voor de tentoonstelling in het Cobra Museum