7x Aziatisch eten in Amstelveen

| Jochem Brak

Amstelveen is een diverse stad met een grote Indiase, Japanse en Chinese gemeenschap. Dit herken je terug in de vele restaurants die de stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar authentieke smaak of een fusionkeuken, je kan niet fout gaan bij de restaurants op deze lijst.

Ishii Okonomiyaki

De Japanse keuken bestaat uit meer dan alleen sushi zoals je kan beleven bij Ishii. Restaurant Ishii in Amstelveen is een authentiek restaurant met een breed scala aan Japanse gerechten met als hoogtepunt de lekkerste okonomiyaki (Japanse pannenkoek).

Kostverlorenhof 58, Amstelveen - Ishii-japaneserestaurant.com

Restaurant Kaya

Kaya in Amstelveen wordt gerund door Koreanen en dat merk je aan de authenticiteit van de verschillende gerechten. Als je niet bekend bent met de Koreaanse keuken kan je het vriendelijke personeel om advies vragen.

Karel Doormanweg 4, Amstelveen - restaurantkaya.nl

 

Thai from Sky

Op de menukaart vind je een ruime keuze aan vegetarische en veganistische gerechten, en een diversiteit aan kip-, vlees- en visgerechten. Naast de lekkere curry’s zijn de Thaise viskoekjes van Thai From Sky in Amstelveen en omstreken erg populair.

Kostverlorenhof 65, Amstelveen - thaifromsky.nl

Koreaans-Japans Restaurant NAMU

Een Koreaans familie restaurant waar je authentieke Koreaanse en Japanse gerechten kan eten. Als je heimwee hebt naar Korea is dit het restaurant dat je moet bezoeken.

Kostverlorenhof 54, Amstelveen - Meer informatie

Naan Indian Curry & Grill

Naan Indian Curry & Grill is de plek in Amstelveen voor authentiek Indiaas en Nepalees eten in een kleurrijke en gezellige ambiance. De lekkere curry’s en grillgerechten kan je ook afhalen of laten bezorgen.

Kostverlorenhof 62, Amstelveen - naanindiancurry.foodticket.nl 

Yu Woah

Meester-chef Hu Shao Ting is drievoudig wereldkampioen “Asian Cuisine” en laat je kennis maken met het Chinese culinaire erfgoed. Bij Yu Woah proef je traditionele gerechten uit de echte Chinese keuken. Kom nieuwe smaken ontdekken of oude smaken herbeleven.

Kostverlorenhof 57, Amstelveen - amstelveenyuwoah.nl

Fotowedstrijd: Natuurlijk Amstelveen

Doe mee aan de fotowedstrijd voor volwassenen én kinderen. Maak kans op leuke prijzen!