6x Vaderdagtips in Amstelveen

| Xienna Foe-Aman

Wil jij jouw vader verrassen met een tof cadeau of een leuke ervaring? Met deze 5 tips maak je er een onvergetelijke Vaderdag in Amstelveen van!

1. Biefstuk eten bij Loetje

Neem je vader gezellig mee voor een lunch of diner bij Loetje. Welke vader houd er nou niet van het bekendste biefstukje van Nederland? Met mooi weer zit je heerlijk op het terras aan het water of in de mooie tuin. 

Amstelzijde 37, Amstelveen - loetje.nl

2. Rondleiding en bierproeverij bij ANNA

Ervaar samen met je vader een rondleiding tussen de ketels en tanks van de Naeckte Brouwers. Hierbij krijgen jullie een uitleg over het brouwproces en de geschiedenis van het mooie bedrijf om vervolgens nog verschillende bieren te proeven met een lekker hapje erbij! 

Amsterdamseweg 22, Amstelveen - anna-amstelveen.nl 

3. Samen hardlopen in het Amsterdamse Bos

Ga op Vaderdag samen hardlopen in het Amsterdamse Bos en stippel een leuke route uit! Na afloop kunnen jullie bij de Bosburger terecht voor een goede afsluiter met een hapje en drankje!

Amsterdamse Bos, Amstelveen 

4. Bezoek het Japanfestival

Geniet samen op Vaderdag van de Japanse cultuur op Japan festival op het Stadsplein van Amstelveen. Met verschillende optredens en activiteiten wordt dit gegarandeerd de leukste Vaderdag!

Stadsplein, Amstelveen - japanfestival.nl

5. Formule 1 kijken bij café Thijs

Bezoek met Vaderdag café Thijs, bij binnenkomst omarmt de oudewerste sfeer van een gezellig cafe je! Geniet van een koud biertje en een borrelhap terwijl de Formule 1 zich afspeelt op de achtergrond! 

Dorpsstraat 64-B, Amstelveen - cafethijs.nl

6. Bezoek het Openluchttheater Elsrijk

Op Vaderdag speelt toneelgroep 'Al weer geen revolutie' in Openluchttheater Elsrijk. De voorstelling is een korte anti-politieke voorstelling over simplisme, genitalia, flitsaannames, kinderfeesten en de dwaasheid van vijandschap. Na afloop is er ruimte voor vragen en discussie. Het theater opent de deuren om 14.30 uur en de toegang is € 5,-gratis. (met Amstelveenpas € 2,50). Een leuk interactief idee om samen met jouw vader te doen!

De Ruwiellaan 20, Amstelveen - openluchttheaterelsrijk.nl

 

Meer tips

Fotowedstrijd: Natuurlijk Amstelveen

Doe mee aan de fotowedstrijd voor volwassenen én kinderen. Maak kans op leuke prijzen!