6x leuke binnenactiviteiten in Amstelveen

| Xienna Foe-Aman & Jochem Brak

Een beetje nattigheid betekent niet automatisch dat je dag is verpest. Er zijn in Amstelveen genoeg dingen te doen en plekken te ontdekken zonder risico te lopen op doorweekte schoenen. Houd het dit seizoen gezellig en droog met deze tips om de regendruppels te ontwijken.

1. Bowlen

Bowling de Kegel is de leukste bowlingbaan van Amstelveen. Er zijn maar liefst zestien bowlingbanen en dus genoeg plek voor iedereen die op een regenachtige dag een sportief uitje willen maken. Voor de lekkere trek zijn er tijdens het bowlen ook genoeg snacks te krijgen. Kijk voor alle arrangementen op de website van Bowling de Kegel!

Bovenkerkerweg 81, Amstelveen - bowlingdekegel.nl 

2. Bezoek een museum

Breng een bezoekje aan Museum JAN of het Cobra Museum voor moderne kust. Museum Jan vind je in het Oude Dorp van Amstelveen en het Cobra museum in het Stadshart. Ze zijn allebei zeker een bezoekje waard.

Cobra Museum voor Moderne Kunst, Sandbergplein 1, Amstelveen - cobra-museum.nl
Museum JAN, Dorpsstraat 50, Amstelveen - museumjan.nl 

3. Een filmpje pakken

Er gaat niets boven een filmpje pakken op een koude, regenachtige dag. Bij Cinema Amstelveen kan je de nieuwste arthouse en blockbuster films bekijken en échte filmliefhebbers kunnen met een Cinevillepas onbeperkt genieten van het ruime film aanbod. 

Cinema Amstelveen, Stadsplein 100, Amstelveen - cinemaamstelveen.nl 

4. Shoppen in het Stadshart

In het stadshart van Amstelveen vind je het overdekte winkelcentrum met bekende namen als de Bijenkorf, Zara, Massimo Dutti, G-Star, Dille & Kamille, NA-KD, Scotch & Soda, Costes, Van Gils en Superdry. Maar je kunt ook op ontdekkingstocht bij de Rembrandtweg langs leuke winkeltjes met vintage mode, boetiekjes en Amstelveense lekkernijen. 

Stadshart Amstelveen, Rembrandtweg 41a, Amstelveen - stadshartamstelveen.nl 

5. Zwemmen bij zwembad De Meerkamp

Met één duik in het zwembad waan je je gelijk op vakantie. Zwembad De Meerkamp heeft maar lieft 3 binnenzwembaden waar jong en oud plezier beleven. 

Zwembad De Meerkamp, Van Der Hooplaan 239, Amstelveen - meerkamp.nl

6. Proeflokaal ANNA

Bij ANNA zit je lekker warm en droog en kan je ondertussen genieten van een lokaal gebrouwen biertje van de Naeckte brouwers, ook geven ze rondleidingen in deze unieke brouwerij gevestigd in de oude Annakerk.  

Anna Amstelveen, Amsterdamseweg 22, Amstelveen - anna-amstelveen.nl