6x koffie to go in Amstelveen

| Robin Heins

Een van de positieve dingen van de afgelopen lockdown periodes is dat we het wandelen hebben herontdekt. Om je dagelijkse wandeling nog aantrekkelijker te maken hebben we een top zes gemaakt van plekken waar je heerlijke koffie to go kunt krijgen. Hier wil je zelfs een stukje voor om lopen. Tegelijkertijd support je de Amstelveense ondernemers. Bekijk ons lijstje hier!

1. Eetcafé Silversant

Aan de rand van het Amsterdamse Bos vind je Eetcafé Silversant. Hier kun je nu terecht voor heerlijke koffie, broodjes en zelfs appeltaart to go! Een wandeling rondom de Poel mag na afloop niet ontbreken.Noorddammerlaan 119, Amstelveen - silversant.nl

 

2. Gusto World of Pizza

In het gezellig oude dorp van Amstelveen vind je Gusto World of Pizza. Naast de heerlijke koffie kan je hier ook de gehele dag broodjes en pizza's afhalen. Dit is zeker het omlopen waard!

Dorpsstraat 84, Amstelveen - gustoworldofpizza.nl

3. Abina

Abina is een begrip in Amstelveen en ligt aan de mooie Amsterdamse weg nabij het Amsterdamse Bos. Ook hier kun je terecht voor een heerlijke kop koffie. Tip: haal bij de buren meteen een lekker croissantje!


Amsterdamseweg 193, Amstelveen - abina.nl 

4. Maalder

Maalder staat bekend om zijn heerlijke broodjes, shakes, juices en koffie. Deze zijn er nu ook allemaal om mee te nemen! Hier moet je zeker een keer geweest zijn!

Maalderij 21a, Amstelveen - Maalder.nl 

5. Brasserie 10

Naast de Amsteldijk golfbaan zit Brasserie 10. De plek bevindt zich midden in de mooie Amstelveense Middelpolder. Haal een lekkere koffie na het golfen of tijdens je ochtendwandeling door de weilanden. 


De Afslag 1, Amstelveen - Brasserie10.nl

6. Bosburger

Midden in het Amsterdse bos vind je Bosburger. Hier hebben ze heerlijke koffie to go en kan je direct aan een van de vele wandelroutes van het Amsterdamse Bos beginnen. 

Nieuwe Kalfjeslaan 19B, Amstelveen - bosburger