5 x tips Moederdag Amstelveen

| Xienna Foe-Aman

Wil jij jouw moeder een leuk cadeau geven of  haar verwennen met wat lekkers? Om je te helpen van deze moederdag een succes te maken, hebben we in Amstelveen de leukste 5 Moederdag tips op een rijtje! 

1. Terrasjes dagen in de Amsteltuin

Vanaf mei 2022 kun je op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 14.00 en 18.00 uur weer genieten van een high wine: heerlijke wijn van eigen bodem met bijpassende hapjes. Maak een reservering voor jou en je moeder geniet samen van een high wine mand op een zelfgekozen mooie plek in de wijngaard.

Langs de Akker 5, Amstelveen - amsteltuin.nl

2. Keuken en bar Moederdag brunch

Nog geen idee hoe je je moeder in het zonnetje kunt zetten met Moederdag? Verras je moeder met een heerlijke moederdag brunch op zondag 8 mei tussen 12.00 - 17.00 uur en maak samen mooie herrineringen terwijl Keuken & Bar zorgen voor de rest!


Professor W.H. Keesomlaan 14, Amstelveen - Radissonhotels.com

3. Martinez Chocolatier

Met Martinez Chocolade verwen je jouw moeder met hun speciale collectie aan Moederdag chocolade producten. Koop een leuke box of stel er een samen met jouw moeders favoriete chocolaatjes!

 
Rembrantweg 79, Amstelveen - Martinezchocolade.nl 

4. Een bos bloemen

Wil je jouw moeder deze dag in het zonnetje zetten? Geef haar dan een mooie kleurijke bos bloemen! In Amstelveen zijn er genoeg bloemenwinkels waar je terecht kunnen voor de mooiste boeketten, loop langs bij: Bloembinderij Smit, Pluktuin Amstelveen en Tof bloemen. 


Rembrantweg 32, Amstelveen - Bloembinderij Smit  Amsteldijk Zuid 183 d, Amstelveen - Pluktuinamstelveen.nl  Rembrantweg 411a, Amstelveen - Tofboeket.nl

5. Shoppen in het Stadshart

Neem jouw moeder mee shoppen in het Stadshart van Amstelveen, een perfecte dag om quality time met haar te spenderen. In het Stadshart zijn er talloze leuke kledingwinkels te vinden en kan je na een lange dag shoppen neer ploffen op een van de gezellige terassjes. 


Rembrantweg 41a, Amstelveen - stadshartamstelveen.nl

Meer tips