5x lekkere terrasjes in Amstelveen

| Robin Heins

Het terrasjesseizoen is weer geopend! Daarom hebben wij heb een lijstje opgesteld met de lekkerste terrasjes van Amstelveen. Of je nu vlakbij de winkels wilt zitten of midden in de natuur, alles kan in Amstelveen. Ga ze dit voorjaar allemaal af en geniet heerlijk van een drankje en een hapje in de zon, langs het water of in de stad!

1. Brasserie Paardenburg

Langs de Amstel vind je heel veel heerlijke terrasjes. Geniet van alle voorbij varende bootjes aan de waterkant onder het genot van een heerlijk drankje en hapje. Brasserie Paardenburg heeft ook nog een verborgen parel aan de achterkant van het restaurant. Daar zit namelijk een schitterende tuin met terras! Probeer ze allebei! 

Amstelzijde 55, Amstelveen - brasseriepaardenburg.nl

2. BLVD Café

Combineer dit terrasbezoek met een shoppingsessie in Stadshart Amstelveen of met een culturele voorstelling in de Schouwburg. Het terras van BLVD Café ligt perfect op de zon en ze hebben een heerlijke menukaart. Het Cobra Museum zit ook op loopafstand dus je kan er een dagvullend programma van maken! 
Stadsplein 10, Amstelveen - blvdcafe.nl

3. Amsteltuin

Waan jezelf een god in Frankrijk zonder de grens over te gaan. Geniet van een heerlijke high wine mand bij Wijngaard de Amsteltuin! Het hele voorjaar en zomer kan je hier in de weekenden genieten van een wijntje op een terras tussen de wijnranken. Wat wil je nog meer?! 

Langs de Akker 5, Amstelveen - Amsteltuin.nl

4. Het Wapen van Amstelveen

Het gezelligste terras in het mooie oude dorp van Amstelveen vind je bij Café het Wapen van Amstelveen. Midden in het Oude Dorp met een heerlijk middagzonnetje zit je hier goed voor een lekker drankje en snacks. Het Wapen staat bekend om de gezelligheid, gastvrijheid, service en kwaliteit! Hier kan je prima neerstrijken voor een heerlijke versnapering in de zon. 

Dorpsstraat 76, Amstelveen - HetwapenvanAmstelveen.nl

5. Bosburger

Midden in het Amsterdse bos vind je Bosburger. Er is genoeg parkeergelegenheid voor zowel de fiets als de auto. Combineer je bezoekje met een heerlijke wandeling door het bos of een hoofdklasse hockeywedstrijd bij Hurley, Pinoké of Amsterdam! Alle drie op loopafstand.


Nieuwe Kalfjeslaan 19B, Amstelveen - bosburger.nl