5x lekkere gerechten tijdens Tasty Trails

| Jochem Brak

Tasty Trails Amstelveen is de manier om op 14 en 15 mei restaurants en gerechten te ondekken in Amstelveen. De routes navigeren je langs de mooiste plekjes en de beste restaurants, cafe's en bars van de stad.  

Zin om ook mee te lopen/fietsen? Tickets zijn hier te koop.

1. Proeverij bij Amber Garden

Amber Garden zet zich in om Amstelveen kennis te laten maken met de moderne Chinese keuken en cultuur. Tijdens Tasty Trails doen ze dat door een proeverij te serveren van de volgende gerechten:

  • Flinterdun gesneden selderijsalade met Chinese vinaigrette.
  • Zoet gemarineerde Zeebaars filet.
  • Dun gesneden runderschenkel met vijf kruiden, geserveerd met knoflook soja vinaigrette.
  • Gefrituurde gemarineerde Lamsspareribs.

Je bezoekt Amber Garden tijdens Trail #4km

2. Loempia Bebek bij Ron Gastrobar

Dat je bij Ron Gastrobar Indonesia vernieuwende culinaire hoogstandjes kan proberen is natuurlijk geen geheim. Tijdens Tasty Trails Amstelveen kan je genieten van een Loempia bebek (een loempia van eend en gekruide ketjapsaus met steranijs).

Je bezoekt Ron Gastrobar tijdens Trail #12km 

3. Pulled Chicken van The Roastary

The Roastary's pulled chicken sandwich is belegd met al het lekkers dat je verwacht van een expert in kip. Langzaam gegaarde kip gesmoord in barbecuesaus gegarneerd met koolsla dat net dat beetje knapperigheid toevoegt om het gerecht af te maken. Je bezoekt The Roastary tijdens Trail #4km

4. Ijscoupe van drie smaken met koffie/thee/late naar keuze bij Subzero°s

Een wandeling of fietstocht langs de Amstelveense restaurants is natuurlijk hard werken. Gelukkig kun je afkoelen bij Subzero°s. Uit de bijna dertig verschillende smaken die Subzero°s in de vitrine heeft staan, kun je er drie kiezen om je eigen coupe te maken. combinatie met een koffie, thee of chai latte naar keuze.

Je bezoekt Subzero°s tijdens Trail #10km

Meer Amstelveen