5x Valentijnsdag in Amstelveen

| Robin Heins

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Een mooi moment om stil te staan bij degene van wie je houd. Wil jij jouw Valentijn dit jaar op een leuke manier verrassen? Met deze valentijntips scoor je gegarandeerd punten bij je partner! 

1. Amstelveense Chocolade

Verras jouw valentijn met een heerlijk doosje Amstelveense Chocolade van Martinez. Liefde gaat immers door de maag! Martinez heeft zelfs een speciaal Valentijns assortiment.

Rembrandtweg 79, Amstelveen - martinezchocolade.nl

2. Valentine breakfast box van Maalder

Van 12 t/m 14 februari kan je een Valentine breakfast box bestellen bij Maalder. Een ontbijtje op bed voor Valentijn, hoe romantisch is dat!? De box is goed gevuld en bevat zelfs een flesje bubbels. 


Maalderij 21a, Amstelveen - maalder.nl

3. Romantische wandeling door het Amsterdamse bos

Ga jij deze valentijnsdag op wandeldate? Kies dan voor een romantische wandeling door het Amsterdamse Bos en stop onderweg voor een heerlijke coffee to go.

Bosbaanweg 5, Amstelveen - amsterdamsebos.nl

4. Samen een filmpje kijken

Wat dacht je van samen knus op de bank een romantische film kijken? En dan heerlijk een bak popcorn delen. Als je een film huurt via de Picl pagina van Cinema Amstelveen stuur je daarmee ook gelijk wat liefde naar je lokale filmtheater!

Stadsplein 100, Amstelveen - cinemaamstelveen.nl

5. Romantisch uit eten

Uit eten is altijd een goed idee en zeker met Valentijnsdag! Ga voor een romantisch diner voor twee in een van de vele culinaire hotspots van Amstelveen. Bij Abina hebben ze zelfs een speciaal Valentijnsmenu. 

Amsterdamseweg 193, Amstelveen - abina.nl