5x Valentijnsdag in Amstelveen

| Team Visit Amstelveen

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Een mooi moment om stil te staan bij degene van wie je houd. Wil jij jouw Valentijn dit jaar op een leuke manier verrassen? Met deze valentijntips scoor je gegarandeerd punten bij je partner! 

1. Knuffelen (met geitjes)

Je hebt vast wel eens van kalverliefde gehoord, maar lammetjesliefde? Ben je op zoek naar een Valentijnsdate met hoog knuffelgehalte. Bij Geitenboerderij Ridammerhoeve kan je tijdens Valentijnsdag op Farmdate waarbij je kan knuffelen met de lammetjes en daarna kan genieten van een luxe picknick. Dit arrangement is inclusief een luxe picknicktas met flesje bubbels, kaasjes en zoetigheid. Een farmdate kost €65. Reserveren kan via een mail naar farmdate@geitenboerderij.nl.

2. Amstelveense Chocolade

Verras jouw valentijn met een heerlijk doosje Amstelveense Chocolade van Martinez. Liefde gaat immers door de maag! Martinez heeft zelfs een speciaal Valentijns assortiment.

Rembrandtweg 79, Amstelveen - martinezchocolade.nl

3. Romantische wandeling door het Amsterdamse bos

Ga jij deze valentijnsdag op wandeldate? Kies dan voor een romantische wandeling door het Amsterdamse Bos en stop onderweg voor een heerlijke coffee to go.

Bosbaanweg 5, Amstelveen - amsterdamsebos.nl

4. Samen een filmpje kijken

Wat dacht je van samen knus op de bank een romantische film kijken? En dan heerlijk een bak popcorn delen. Als je een film huurt via de Picl pagina van Cinema Amstelveen stuur je daarmee ook gelijk wat liefde naar je lokale filmtheater!

Stadsplein 100, Amstelveen - cinemaamstelveen.nl

5. Romantisch uit eten

Uit eten is altijd een goed idee en zeker met Valentijnsdag! Ga voor een romantisch diner voor twee in een van de vele culinaire hotspots van Amstelveen. Bekijk onze tips hier