6x een hapje eten of drinken rondom het kersenbloesempark

| Xienna Foe-Aman

Het voorjaar is van start, dat betekent dat het Kersenbloesempark volop in bloei staat. Dit prachtige Kersenbloesempark staat in het Amsterdamse bos, waar je kunt genieten van wel 400 kersenbloesem bomen waarvan de bloesem wit en roze kleuren. Het park is een prachtige plek voor een wandeling en een fotomomentje. Na een wandeling in het park is er in Amstelveen genoeg plek voor een lekkere hapje en drankje. Hierbij 6 tips voor een hapje eten en drinken rondom het Kersenbloesempark!  

1. La gare

La Gare is een sfeervol coffee & sandwichcafé in het gezellige Oude Dorp van Amstelveen. Hier geniet je van een lunch of koffie en thee met gebak. Heb je de tijd voor een uitgebreide lunch? Bestel dan een high tea met huisgemaakte lekkernijen en onbeperkt thee. 

Stationsstraat 1, Amstelveen - lagareamstelveen.nl 

2. Restaurant Colijn

Restaurant Colijn is een sfeervol restaurant dichtbij het Kersenbloesempark en met een prachtig uitzicht op het Amsterdamse Bos. Na een bezoek aan het Kersenbloesempark kan je bij Colijn sfeervol eten en genieten van een divers menu!  

Noorddammerlaan 42, Amstelveen - restaurantcolijn.nl         

 

3. De Bosburger

Heb je trek maar wil je blijven genieten van de mooie natuur die het Amsterdamse Bos te bieden heeft? De bosburger bevindt zich in het Amsterdamse Bos, midden in de natuur! Bij de Bosburger geniet je op het terras van een onder andere heerlijke burgers met een prachtig uitzicht op het Amsterdamse Bos.       

Nieuwe Kalfjeslaan 19A, Amstelveen                              

                                         

 

4. Restaurant Abina

In het gezellige restaurant van Abina kan je genieten van een heerlijke lunch of diner. Met een uitgebreide menukaart vindt iedereen wat lekkers bij Abina. Probeer eens de bekende spareribs van Abina, waar je onbeperkt van kan genieten!


Amsterdamsweg 193, Amstelveen - abina.nl 

5. ANNA

Op een korte loopafstand van het Kersembloesempark bevindt zich ANNA. Na een bezoek aan het park zit je bij ANNA goed als je op zoek bent naar een gezellige sfeer en een lekker vers gebrouwen Naeckte biertje. Voor naast de borrel is er genoeg keuze aan snacks of een diner.

Amsterdamsweg 22, Amstelveen - anna-amstelveen.nl 

6. Silversant

Bij eetcafé Silversant kun je na het Kersenbloesempark lekker na genieten van het lente weer op hun zonnig terras. Je kunt hier terecht op elk moment van de dag, kies je voor een lunch of wil je genieten van een diner, bij Silversant kan dit allemaal. Geen zin in een hele maaltijd? Hier kan je ook borrelen met een lekker dessert! 

Noorddammerlaan 119, Amstelveen - silversant.nl