Winter Village

Vijf weken lang kunnen bezoekers van Winter Village Stadshart Amstelveen rekenen op vele speciale dag- en avondactiviteiten, waaronder curlingwedstrijden, schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatslessen en nog veel meer. Het hoogtepunt van Winter Village is de openlucht ijsbaan die perfect is voor iedere schaatser, jong en oud. Winter Village beschikt  ook over een ingerichte bar waar je kan genieten van diverse drankjes krijgen en iets voor de kleine trek.

Wanneer is Winter Village?

Winter Village wordt elk jaar in december gehouden in het Stadshart van Amstelveen. Meer informatie over Winter Village en het programma is te vinden via de website

 

Activiteiten en evenementen

Gedurende de winterperiode is Winter Village de ideale locatie voor speciale shows en activiteiten. Denk hierbij aan meet & greets, dansvoorstellingen en discoschaatsen.

Bekijk alle activiteiten

De Schaatsbaan

De openlucht ijsbaan van 550 m2 is ideaal voor schaatsliefhebbers van alle leeftijden. Naast vrij schaatsen, bieden ze ook schaatslessen aan voor zowel kinderen als volwassenen.

Meer informatie over de schaatsbaan

Het Stadshart

Het stadshart is al jaren het podium van Winter Village. Leuk en praktisch want zo kan je een bezoek aan Winter Village gelijk combineren met het doen van je kerstinkopen. 

Winkelen in het Stadshart

Meer Amstelveen