Van lijst tot meesterwerk

Behind the Originals

Ingma, de meest kleurrijke winkel van Amstelveen. Hier kan je terecht voor inlijstingen, teken- en kunstschildersmaterialen, en voor ontwerp-, presentatie- en hobbymaterialen. Voor alle soorten schilderijen, borduurwerken, tekeningen, prenten of zelfs kledingstukken hebben wij een passende lijst. Elk voorwerp wordt door de lijstenmakers vakkundig ingelijst in eigen atelier. 

Etaleer jouw herinneringen

Er is keuze tussen regulier glas en museumglas, dat onder andere in het Rijksmuseum wordt gebruikt. Het lijstwerk wordt in eigen beheer verzorgd door Kees, de ervaren lijstenmaker, in eigen atelier. Er is een ruime expertise van meer dan 15.000 inlijstingen, van kostbare schilderijen tot eenvoudige posters, (voetbal)shirts en (doop)jurken, of een orgelpijp.

Vanaf februari 2016 mag Kees zich gecertificeerd lijstenmaker noemen. Omdat Ingma ook lid is van het Engelse gilde, die deze opleiding verzorgt, mag Ingma ook de titel "Guild Commended Framer" dragen.

Ook voor het opspannen van doeken en schilderijen moet je bij Ingma zijn.

Creativiteit

Naast de mooie lijstenmakerij kan je hier ook terecht voor de beste teken- en schilderbenodigdheden. Met een ruim assortiment, scherpe prijzen en kundige medewerkers is deze Original zeker een bezoekje waard!

Kom langs!

Adres:
Van der Hooplaan 231, 1185 GC Amstelveen

Contact:
ingma-kunst.nl

Openingstijden:
Di- Vr: 09:00 – 17:00
Za: 10:00 – 17:00

 

Meer Amstelveen