5x Kerstdiner voor thuis

| Robin Heins

Kerstavond, 1e Kerstdag, 2e Kerstdag. Op welke dag ga jij het jezelf makkelijk maken? Er zijn in Amstelveen heel veel restaurants waarbij je een kerstdiner voor thuis kan bestellen. Wij hebben een mooi lijstje voor je samengesteld. Lekker genieten van de beste Amstelveense restaurants bij jou thuis. Support de lokale ondernemers.

Succes met kiezen!

 

1. De Kruidfabriek by Lute

De Kruidfabriek heeft voor de kerst een hele lekkere box samengesteld met een 5 gangenmenu voor thuis. Met YouTube filmpjes zet je het menu zelf in een handomdraai op tafel. Bestel de box vandaag nog en kom deze op 24 december bij de Kruidfabriek ophalen.

De Oude Molen 5, Amstelveen - dekruidfabriek.nl

2. Restaurant Paardenburg

Bij Brasserie Paardenburg kan je elke kerstdag terecht. Ze bieden een overheerlijk viergangen kerstdiner aan met daarbij de optie om kazen als supplement toe te voegen. Vers en ambachtelijk klaargemaakt maar wel simpel en snel geserveerd en wordt geleverd met een duidelijke beschrijving. Ophalen kan binnen verschillende tijdsloten op 24, 25 en 26 december.


Amstelzijde 55, Amstelveen - Brasseriepaardenburg.nl

3. The Winekitchen at Sea

The Winektichen At Sea heeft ook een heerlijk viergangen kerstmenu samengesteld om thuis alsnog van het restaurant te kunnen genieten. Inclusief amuses en de optie om uit te breiden met een heerlijke selectie van kazen. Alles is makkelijk zelf klaar te maken middels de bijgeleverde instructies. 

Ouderkerkerlaan 2, Amstelveen - thewinekitchenathome.nl

4. Ron Gastrobar Indonesia

Ron Gastrobar Indonesia heeft heerlijke At Home boxen samengesteld. Deze zijn op drie verschillende manieren te ontvangen. Namelijk via een bezorgservice, afhalen en zelfs last-minute afhaal is een optie. Haal de Indonesische keuken met de kerst in huis en geniet van de heerlijke specialiteiten van Ron Gastrobar. 

Amstelzijde 51, Amstelveen - rongastrobar.nl

5. Alexandros

Bij het Griekse restaurant Alexandros hebben ze een heerlijk kerstmenu samengesteld. Het menu vind je op de website en deze kan je helemaal zelf samenstellen. Geniet van een Griekse kerst!

Kostverlorenhof 48-50, Amstelveen - Alexandros.nl

Fotowedstrijd: Natuurlijk Amstelveen

Doe mee aan de fotowedstrijd voor volwassenen én kinderen. Maak kans op leuke prijzen!