Familieroute 24hrs

Kidsproof op stap

Op 3 juni kunnen jij en je gezin een mooie reis maken door Amstelveen. Voor wat extra inspiratie, hebben we alvast een route voor jullie samengesteld. Wil je liever je eigen route maken? Selecteer dan het hartje naast een activiteit en vind je eigen route hier.

10:00 - 12:00 - Op avontuur in de ‘jungle’ van Amstelveen

Kom in contact met de natuur in het bosgebied rondom Amity’s Forest School. Snuif de buitenlucht op, maak vieze handen in de modderkeuken en ontmoet Mr Sam, the Forest Man!

12:00 - 17:00 - Durf jij het aan om bloemen te proeven?

Een gedekte tafel geeft een feestje nog meer kleur met bloemen die in gerechten zijn verwerkt. Ontdek welke bloemen geschikt zijn om op te (vr)eten!

14.30 - 15.15 - Grote verhalen klein vertellen

Grote verhalen klein vertellen met animaties, poppentheater en muziek: vrolijker kun je kinderen vanaf 4 jaar niet maken. Neem ze mee naar de voorstelling ‘Dwars door het beton’ van Theater Kwikstaart en zie hoe bloemen groeien op het toneel.

18.30 - 20.00 - Rolling, rolling, rolling..

Rolstoeldansen is hartstikke mooi, ook als je geen beperking hebt. Wil je het weleens proberen? Bekijk de demo’s van dansparen in het Stadshart en laat daarna zelf de wieltjes rollen. Dat kan ook tijdens een rolschaatsdisco – extra leuk voor de kids!

Nog meer tips! - Bekijk hieronder alle activiteiten voor kids