Avondroute 24hrs

Als de zon ondergaat komen de sterren op

Op 3 juni hebben jij en je vrienden de mogelijkheid om Amstelveen 24 uur lang te beleven als nooit tevoren, inclusief leuke activiteiten in de avonduren! Om jullie te inspireren, hebben we alvast een aantal activiteiten op een rijtje gezet. Wil je liever je eigen route maken? Selecteer dan het hartje naast een activiteit en vind je eigen route hier.

13.00 - 00.00 - Het ware festivalgevoel ervaar je bij studentenhotspot Il Caffè

Droom weg in een strandstoel, toon je zangkunsten in een groepskaraoke en sluit je later op de dag aan bij een Argentijnse BBQ (ook vegan). En wat is een festival zonder dansen? Laat je moves zien in de silent disco!

19.00 - 23.00 - Dat is nog eens een uitdaging: klimmen in het donker!

Klauter in het Fun Forest via touwen, ladders en bruggen een weg door de bomen, met een paar lichtjes als wegwijzer. Na dit duistere avontuur kun je erover opscheppen met een mocktail.

19.00 - 22.00 - Ben je een fan van Dan Brown?

Vraag het schrijversduo Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer het hemd van het lijf over hun religieus-historische thriller ‘Openbaring’. Jazztalent Joep Grotendorst breekt de spanning met jazz van Amstelveense bodem.

20.00 - 23.00 - Zin in een uitdaging?

Neem al je familie, vrienden of collega’s mee voor The Battle Night. In teams ga je de hele avond de strijd met elkaar aan met lasergamen, trampoline springen, poolbiljarten, karaoke en nog veel meer.

21.00 - 02.00 - Ga de hele avond uit je plaat op je eigen muziek!

Tijdens een silent disco in P60 laten dj’s verschillende sets horen en jij bepaalt waar je naar luistert. De opwarming begint al ’s middags in P60 Café met heerlijke akoestische sets van singer-songwriters.

23.00 - 01.00 - Flikkerende kaarsen tussen glinsterende brouwketels

Flikkerende kaarsen tussen glinsterende brouwketels en het zoete gezang van de Amstel River Singers creëren de perfecte setting voor een intieme rondleiding. Vanaf 23 uur is bierbrouwerij de Naeckte Brouwers in de voormalige Sint Annakerk de zwoelste plek van Amstelveen!

Nog meer tips! - Bekijk hieronder nog meer activiteiten