Groene route 24hrs

Groen moet je doen!

Amstelveen staat bekend als een van de groenste gemeenten van Nederland. Kom op 3 juni de prachtige natuur van Amstelveen ontdekken tijdens Amstelveen in 24hrs. Wil je liever je eigen route uitstippelen? Selecteer dan het hartje naast een activiteit en stel jouw persoonlijke route samen.

06.30 - 08.00 - Maak schitterende natuurfoto’s met je smartphone

Tijdens de ochtendschemering is de natuur op haar mooist. Wandel met de boswachter door het Amsterdamse Bos, leer alles over de dieren die er leven en maak schitterende natuurfoto’s met je smartphone. Dat is scoren op Insta!

11.00 - 11.30 - Zen met geitjes

Je moest eens weten hoeveel stress je kwijtraakt in het stro. Ervaar het met een lesje geitenyoga op de Geitenboerderij.

12.00 - 17.00 - Ontdek welke bloemen geschikt zijn om op te (vr)eten!

Durf jij het aan om bloemen te proeven? Een gedekte tafel geeft een feestje nog meer kleur met bloemen die in gerechten zijn verwerkt. Ontdek welke bloemen geschikt zijn om op te (vr)eten!

17.00 - 19.00 - Op safari in de achtertuin van Amstelveen

In de achtertuin van Amstelveen ligt een heus natuurreservaat. En je kunt er ook op safari!  Neem een verrekijker mee en ga met een vogelaar op zoek naar weidevogels als de grutto. Vergeet geen picknickmand mee te nemen.

Nog meer tips! - Bekijk hieronder alle groene activiteiten