Culinaire route 24hrs

Culinair op stap

Laat Op 3 juni de bammetjes maar thuis. Met het volgende vijfgangenprogramma ben je de hele dag zoet. Hiermee zorg je ervoor dat je Amstelveen in 24hrs niet met een lege maag zal eindigen. Wil je liever je eigen route maken? Selecteer dan het hartje naast een activiteit en vind je eigen route hier.

08.30 - 12.30 - Start de dag goed met een champagneontbijt

Tussen de wijnranken en met een glaasje bubbels waan je je even in Zuid-Frankrijk. Voor € 7,50 staat er een bijzonder ontbijt voor je klaar.

10:00 - 12:00 - Vergeet de loempia en babi pangang

Restaurant Yu Woah dompelt je onder in de échte Chinese smaken. Topchef Hu Shao Ting demonstreert hoe je authentieke gerechten bereidt als squirrelfish en ossenhaas met Dong Po-saus. Dat smaakt naar meer…

11.00 - 14.00 - Eindelijk die Instagrammable cappuccino maken

Volg een workshop bij de Boeren van Amstel! Deze boeren zijn namelijk ook barista’s die precies weten hoe je een opschuimer moet laten ronken, piepen en sissen voor de beste schuim. De kinderen kunnen ondertussen taarten versieren.

12.00 - 18.00 - Verwen jezelf met streetfood en thee uit India!

Bekwaam jezelf in het bereiden van de lekkerste Indiase snacks onder leiding van een echte chef, doe mee aan een diya design workshop Of laat je handen versieren met sierlijke Indiase patronen door een ware henna-kunstenaar..

13.00 - 17.30 - Leer shaken en stirren

Het maken van onweerstaanbare mocktails is een echte kunst! Tijdens deze workshop leer je hoe het shaken en stirren in zijn werk gaat. De borrelaars onder ons kunnen upgraden naar de alcoholische variant: de cocktail.

Nog meer tips! - Bekijk hieronder alle culinaire activiteiten