Ezra

This performance is Language No Problem (LNP). These performances feature minimal to no spoken words, or are conducted in English.

Max vertelt op het podium als stand-up comedian verhalen over zijn leven in New Jersey, en dan vooral verhalen over de war…

This performance is Language No Problem (LNP). These performances feature minimal to no spoken words, or are conducted in English.

Max vertelt op het podium als stand-up comedian verhalen over zijn leven in New Jersey, en dan vooral verhalen over de warboel die zijn leven momenteel is. Want Max is gescheiden en woont als vijftiger weer bij zijn vader in huis. En dan is er zijn zoon Ezra, die gediagnosticeerd is met autisme. Ezra’s impulsieve gedrag brengt hem regelmatig in de problemen en vormt soms zelfs een gevaar voor zichzelf. Wanneer een dokter erop staat dat Ezra naar een speciale school wordt gestuurd en medicijnen moet gaan nemen, neigt zijn moeder Jenna die de voogdij deelt met Max, hiermee in te stemmen. Omdat Max hier niets van wil weten, neemt hij Ezra mee op een onaangekondigde roadtrip door Amerika, met de 'geleende' auto van zijn vader. Bestemming: Los Angeles, want Max mag optreden in de talkshow van Jimmy Kimmel.

Geniet van een ontspannen middag of avond
Onze voordeur gaat vanaf 45 minuten voor de film begint open. Kom gerust vooraf een kopje koffie drinken (mag ook mee de zaal in). Dan ben je ruim op tijd en hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Bestel ook vooral je kaarten, vooraf online.

We wensen je een fijne filmvoorstelling!

When

  • Tuesday the 18th of june 2024 at 15:30
  • Wednesday the 19th of june 2024 at 19:45
  • Sunday the 23rd of june 2024 at 14:20
  • Wednesday the 26th of june 2024 at 15:45

Attributes


Location