Wensbomen voor De Zorg

Inwoners deden massaal mee aan actie Wenskaarten voor de zorg

Het College van B en W riep Amstelveners in december op om de zorg een nieuwjaarswens te sturen. Met de actie “Wenskaarten voor De Zorg” konden inwoners zorgmedewerkers een hart onder de riem steken. Meer dan duizend inwoners hebben een kaart geschreven. Burgemeester Tjapko Poppens en Wethouder Zorg Marijn van Ballegooijen brachten de kaarten bij verschillende zorginstellingen langs.

Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg en Welzijn): “Deze actie staat symbool voor onze dankbaarheid aan eenieder die zich dit jaar voor de zorg heeft ingezet, als werkende,  vrijwilliger of mantelzorger. Bij verzorgingstehuis ’t Huis aan de Poel en Ons Tweede Thuis, waar ik de wenskaarten uitreikte, vonden ze het fantastisch om zo door de inwoners in het zonnetje te worden gezet."

Burgemeester Tjapko Poppens: “Met deze wenskaarten willen we onze waardering voor de mensen in de zorg uitspreken. De medewerkers van Ziekenhuis Amstelland en Gezondheidscentrum Duizendblad, waar ik de wenskaarten overhandigde, vonden het een hartverwarmende actie.”

Amstelveners konden de nieuwjaarswensen afleveren bij 11 kerstbomen bij de Amstelveense winkelcentra. De verlichte kerstbomen gaven de winkelcentra in coronatijd warmte en sfeer.

Bedankt voor alle mooie nieuwjaarswensen!

Beleef Amstelveen - Ontspannen genieten van de vele mogelijkheden