Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Barbara Nanning - Bewogen verstilling

Museum JAN presenteert, ter ere van het UN International Year of Glass, de tentoonstelling Barbara Nanning - Bewogen verstilling. De tentoonstelling toont het meest recente werk van glaskunstenaar Barbara Nanning (1957). In haar driedimensionale sculpturen combineert ze traditie en innovatie. Nieuwe vindingrijke technieken komen tot stand met de meest ervaren glasblazers uit Tsjechië. Het innovatieve architectuur- en ruimtelijk designbureau Atelier Tomas Dirrix levert een verfrissend 3D tentoonstellingsdesign.

Bewogen verstilling
Nanning begint altijd vanuit een cirkel, een rustpunt, die ze vervolgens verder ontwikkelt in het vloeibare glas. Dit resulteert in allerlei organische vormen, ontleend aan kristallen, planten en micro-organismen. De beweging in de natuur probeert ze vast te leggen en tot stilstand te brengen; een momentopname gevangen in een glasobject.

Prijzen

  • € 11,50

Locatie

Valentijnsdag in Amstelveen

Wil jij jouw Valentijn een leuk cadeau geven of verrassen met een romantisch diner? We hebben een selectie van leuke activiteiten voor je klaarstaan. Tijd om te plannen!