Boslab Theaterfestival

Contact

Adres:
Bostheater
De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen
Plan je route

Van activistische kunstenaressen die de wereld bestrijden tot net niet gelukte mannen die opgesloten zitten in een bunker. Van mythisch-lullig tot acrobatiek en barokke theatraliteit. Wijk af van de gebaande paden tijdens Boslab Theaterfestival met voorstellingen op onverwachte plekken in het bos.

Hét jonge makersfestival van de zomer is van 27 juli tot en met 7 augustus in en om het Amsterdamse Bostheater. Deze keer zijn er maar liefst 12 voorstellingen van ongeveer 30 minuten. Vertellers, zangers, mimers en toneelspelers verrassen met poëtische liedjes, rauwe bewegingen en spannende verhalen.

Artistiek leider Frances Sanders, dramaturg Florian Hellwig en Bostheater-directeur Ingejan Lighthart Schenk selecteerden een tiental jonge, vaak net afgestudeerde makers. Zij kijken veelal met verbazing naar het leven waarin we terecht zijn gekomen. Hoe ze hiermee omgaan, is echter heel verschillend en dát zie je terug in de voorstellingen. Ga mee op route en zie drie voorstellingen op een avond.

Wanneer

  • elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 27 juli 2021 t/m 7 augustus 202120.00 - 22.30 uur

Locatie