Beleef de voorjaarsvakantie in Amstelveen

Tips en activiteiten in de voorjaarsvakantie

In deze speciale voorjaarsvakantie Uitagenda is er voor iedereen wat wils. Activiteiten voor kids of voor de hele familie! Leef je uit in het Amsterdamse Bos of ga voor een activiteit vanuit huis. Ontdek Amstelveen tijdens de voorjaarsvakantie!

Bekijk de Schotse Hooglanders

De Schotse Hooglanders houden het gras kort, zodat het terrein open wordt gehouden en de bestaande weiden in stand worden gehouden. Kom de deze imposante dieren bekijken tijdens een bezoekje aan het Amsterdamse Bos!

Waar vind je de Schotse Hooglanders?

ACTIVITEITENWEEK - OUR FUTURE FACE

Eindelijk lekker vakantie!! Ben jij ook helemaal klaar met thuiszitten en online lessen? En heb je zin om lekker actief te zijn en leuke dingen te doen, ondanks de vervelende crisis waar we inzitten? Schrijf je dan nu in voor een week vol activiteiten! Tijdens deze gezellige week kan je onder andere kickboksen, of toch liever dansen met je vrienden of misschien lekker zweten bij de bootcamp?

Meer informatie

Leuk voor thuis! - Thuisactiviteiten en registraties van kindervoorstellingen

Wandel door de Heemparken

Zie de mooiste inheemse planten en bloemen van Nederland in een van de rijksmonumentale parken van Amstelveen. De perfect plek voor een wandeling of om even tot rust te komen.

Bezoek de Heemparken

Poppenkasten to go

Alle kinderen en volwassenen opgelet: Heb je zin zelf op te treden in een poppenkast met de speelpoppen uit het Amstelveens Poppentheater?
In de Voorjaarsvakantie van zondag 21 tot en met zondag 28 februari stelt het Amstelveens Poppentheater poppenkasten inclusief poppen hiervoor beschikbaar. Dit voor een huurbedrag van € 10,00 per dag.

Reserveer je eigen poppenkast
© Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen

bibliotheek amstelland amstelveen

bibliotheek amstelland amstelveen

© Eline Hensen

Bibliotheek Amstelland

© Poppentheater Amstelveen Facebook

Amstelveens Poppentheater

© Thomas Erdmann

Fun Forest

Cobra Museum Amstelveen kinderen

Cobra Museum Amstelveen kinderen

© Cobra Museum

Atelier Cobra