Beleef de meivakantie in Amstelveen

Tips en activiteiten in de meivakantie

In deze speciale meivakantie Uitagenda is er voor iedereen wat wils. Activiteiten voor kids of voor de hele familie! Leef je uit in het Amsterdamse Bos, geniet van een ijsje langs de Amstel of laat je creativiteit de loop en word een musicalster of kunstenaar. Ontdek Amstelveen tijdens de meivakantie!

Kleuterspeurtocht (3+)

Omdat de theaters nog niet open mogen heeft het Amstelveens Poppentheater speciaal voor de kinderen een leuke speurtocht georganiseerd. Lekker speuren naar dieren, kabouters en zelfs handpoppen.

Meld je aan

Musicalster Worden In Vier Dagen (6-12jr)

Deze meivakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. Zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse. Je maakt een musical in 4 dagen  en eindigt met het geven van een voorstelling.

Meld je aan

Leuk voor thuis! - Thuisactiviteiten en registraties van kindervoorstellingen

Maak je eigen stopmotion video over de ruimte!

Welk avontuur zou jij wel willen beleven in de ruimte? In deze workshop ga je aan de slag met je eigen stopmotion video. Je bedenkt een ruimteverhaal, maakt een storyboard en gebruikt daarna (LEGO) poppetjes en voorwerpen om de scenes op te bouwen. 

Meld je aan

Mini Art Masterclass

Geïnspireerd door theatrale verhalen van een èchte verhalenverteller en begeleid door een èchte schilderes leren de kinderen meer over het gebruik van hun lichaam, de beeldenfantasie in hun hoofd, de uiting van emoties en hoe ze deze als kunstinspiratie in kunnen zetten bij het tekenen en/of schilderen met acrylverf.

Meld je aan

het wordt weer warmer - Daar hoort een ijsje bij!

Bekijk de Schotse Hooglanders

De Schotse Hooglanders houden het gras kort, zodat het terrein open wordt gehouden en de bestaande weiden in stand worden gehouden. Kom de deze imposante dieren bekijken tijdens een bezoekje aan het Amsterdamse Bos!

Waar vind je de Schotse Hooglanders?

Bezoek Pluktuin Amstelveen

Met een leuk speelkasteel en verschillende creatieve activiteiten is de pluktuin altijd een leuk uitje voor kinderen! Of je nu bloemen wilt plukken, een vaasje wilt schilderen, iets voor de vogels wilt maken, een sprookjesboom maakt of een robot in elkaar timmert!

Meer informatie