Beleef de meivakantie in Amstelveen

Tips en activiteiten in de meivakantie

In de meivakantie is er voor ieder wat wils in Amstelveen. Activiteiten voor kids of voor de hele familie! Leef je uit in het Amsterdamse Bos, geniet van een ijsje langs de Amstel of laat je creativiteit de loop en word een musicalster of kunstenaar. Ontdek Amstelveen tijdens de meivakantie!

Zwemmen bij Meerkamp

Vanaf 18 april is het buitenbad weer geopend! Geniet van een heerlijk vervrissen duik in het buitenbad of blijf lekker warm in de binnenbaden. Zwemmen bij de Meerkamp is leuk voor het hele gezin! 

Koop je kaartje

Amstelveens Poppentheater

Breng deze meivakantie een bezoek aan het Amstelveens Poppentheater voor de leukste voorstellingen! Kijk naar de spannende zoektocht van Reus Ribus, ga mee in een reis door het muzikale landschap van Marokko of bekijk of Vinkie durft te vliegen. 

Reserveer nu

Maakplaats: Borstelbotjes

Wist je dat je van een afwasborsteltje een robot kan maken? Doe mee met deze leuk workshop bij Bibliotheek Amstelland! Tijdens deze workshop wordt door de kinderen een robotje gemaakt. Iedereen mag zijn eigen borstelbotje mee naar huis nemen. Leeftijd 7-9 jaar

Meld je aan

Geitenboerderij Ridammerhoeve

De geitjes lopen alweer vrij in de wei. Waar kan je daar beter van genieten dan bij Geitenboerderij Ridammerhoeve. Een bezoekje hier is ook perfect te combineren met een wandeling door het Amsterdamse Bos. Daarnaast hebben ze hier ook zelfgemaakt ijs (van geitenmelk), een boerderijwinkel en een restaurant.

Bezoek de boerderij
geiten op de geitenboerder de Ridammerhoeve in het Amsterdamse bos van Amstelveen

Cobra Vakantie Club

Maandag 2 mei t/m woensdag 4 mei is er de Cobra vakantie Club voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Deze 3 dagen zitten vol met creativiteit, ontdekkingen, kunst en vooral heel veel plezier! Met verschillende kunstzinnige activiteiten zoals; schilderen, tekenen, museum bekijken, eten zijn de kinderen de hele dag creatief bezig! 

Meld je aan

Klimmen bij Fun Forest

Zoek het eens hogerop. In Fun Forest in het Amsterdamse Bos klim en klauter je van de ene boom naar de andere. Over touwnetten, wiebelbruggen en evenwichtsbalken. In een van de negen klimparcoursen stijg je altijd tot grote hoogte!

Ga klimmen

het wordt weer warmer - Daar hoort een ijsje bij!

Bekijk de Schotse Hooglanders

De Schotse Hooglanders houden het gras kort, zodat het terrein open wordt gehouden en de bestaande weiden in stand worden gehouden. Kom de deze imposante dieren bekijken tijdens een bezoekje aan het Amsterdamse Bos!

Bekijk de Schotse Hooglanders

Bezoek Pluktuin Amstelveen

Met een leuk speelkasteel en verschillende creatieve activiteiten is de pluktuin altijd een leuk uitje voor kinderen! Of je nu bloemen wilt plukken, een vaasje wilt schilderen, iets voor de vogels wilt maken, een sprookjesboom maakt of een robot in elkaar timmert!

Ga plukken