5 Tips om te doen in het Amsterdamse bos in de zomer

In het Amsterdamse bos is genoeg te beleven zowel in de zomer als in de winter. Kom voor je ontspanning, om te sporten of om een evenement te bezoeken. Onderstaand de 5 tips om te doen in het Amsterdamse bos en geven we je inzicht in de activiteiten en bezienswaardigheden in het Amsterdamse bos. 

Kanoën bij de Kanovijver

Ontdek het Amsterdamse Bos vanaf het water met een kano of waterfiets. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk voor zowel enkele personen als grotere groepen.

Kom langs

Geitenboerderij Amsterdamse bos

Een leuk en leerzaam uitje in het Amsterdamse Bos. Op Geitenboerderij Ridammerhoeve lopen bijna honderd melkgeiten, een zestigtal lammeren, legkippen, kuikens, varkens, koeien, een kalfje, een paard en een pony. In de boerderijwinkel kun je terecht voor dagverse, rauwe geitenmelk, zuivelproducten als kaas, yoghurt, kwark, karnemelk, boter en het beroemde geitenijs.

Kom langs
geiten op de geitenboerder de Ridammerhoeve in het Amsterdamse bos van Amstelveen

Het Bostheater Amsterdamse Bos

In de openlucht, onder het maanlicht en omringd door bomen van het Amsterdamse Bos beleef je hier de mooiste theatervoorstellingen en concerten. De voorstellingen zijn vaak eigentijdse bewerkingen van klassieke meesters zoals Shakespeare, Tsjechov en Brecht. Ook staan er een aantal foodtrucks met heerlijk eten.

Kom langs

Klimmen bij Fun Forest

Fun Forest in Amstelveen is een uniek klimbos in het midden van het Amsterdamse Bos. Met negen verschillende parcours is er voor iedereen wat te beleven. Zowel voor jong & oud een spannend avontuur. In een van de negen klimparcoursen stijg je altijd tot grote hoogte! 

Kom klimmen

Sporten in het Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos in Amstelveen is een prachtig natuurgebied met ongekende recreatieve mogelijkheden. Wandelen, fietsen, roeien en meer.

Bekijk de mogelijkheden

Meer Amstelveen tips? - Ontspannen genieten van de vele mogelijkheden