5 Tips om te doen in het Amsterdamse bos in de winter

In het Amsterdamse bos is genoeg te beleven zowel in de zomer als in de winter. Kom voor je ontspanning, om te sporten of om een evenement te bezoeken. Onderstaand de 5 tips om te doen in het Amsterdamse bos en geven we je inzicht in de activiteiten en bezienswaardigheden in het Amsterdamse bos. 

Schotse Hooglanders spotten in het Amsterdamse bos

De Schotse Hooglanders zijn de natuurlijke maaimachines van het bos. Benieuwd waar je deze imposante dieren kunt spotten?

Spot de Schotse Hooglanders hier

Take Away Meerzicht

Van plan om naar het Amsterdamse Bos te gaan? Maak een tussenstop bij Pannenkoekenhuis Meerzicht voor een lekkere snack bij de Take Away. 

Kom langs

Wandelen boerderij meerzicht route

Wil je er even tussenuit en wil je gaan wandelen in het Amsterdamse bos? We hebben verschillende routes samengesteld/ Bekijk de verschillende wandelroutes en maak een tussenstop bij de take away van Meerzicht.

Kom wandelen

Sporten in het Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos in Amstelveen is een prachtig natuurgebied met ongekende recreatieve mogelijkheden. Wandelen, fietsen, roeien en meer.

Bekijk de mogelijkheden

Roeiers bewonderen op de bosbaan

Het Amsterdamse Bos is (inter-)nationaal bekend om de roeiwedstrijden die worden gehouden op de Bosbaan. Wil je de roeiers bewonder? Kom langs!

Kom langs

Meer Amstelveen tips? - Ontspannen genieten van de vele mogelijkheden

© Daan Vasquez

Help de Horeca

© Schouwburg Amstelveen

Podiumkunst bij Schouwburg Amstelveen

© Daan Vasquez

Culinair genieten aan de Amsteloever

© Ton van Eenennaam

Sport in Amstelveen

© Daan Vasquez

Dwalen door betoverend heemgroen

© Daan Vasquez

Shop till you drop!