7 x Goedkoop uit eten in Amstelveen

Lekker uit eten gaan hoeft niet duur te zijn

Deze  goedkope eettentjes met gerechten rond de €10 zijn budgetvriendelijk en serveren hoogwaardige, smakelijke en stevige maaltijden. Deze omvatten Indiase, Oer-hollandse, Italiaanse en Aziatische gerechten uit een verscheidenheid van verschillende buurten. Hiermee krijg je een gevoel van de diversiteit van de stad en leer je ook de lokale culinaire scene kennen.

Il Caffè

Een hip eetcafé midden in de studentenwijk van Amstelveen. Dat gecombineerd met de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het grote aanbod tapbiertjes verklaart waarom je hier vaak een jong publiek treft.

Il Caffè

Boerderij Meerzicht

Lekker pannenkoeken eten in het Amsterdamse Bos. Na een leuk dagje tussen de natuur in Het Amsterdamse Bos heb je vast trek gekregen in een lekkere pannenkoek. Gelukkig is daar Boerderij Meerzicht met zoete en hartige pannenkoeken voor rond een tientje. 

Boerderij Meerzicht

Indian Street Food & Co

De Indische gerechten van Indian Street Food & Co transporteren je naar de straten van Mumbai. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Lekkere wraps en curry’s kosten hier minder dan een tientje!

Indian Street Food & Co

The Roastary

De lekkerste gegrilde kippetjes van het spit en verse spareribs vind je bij het bezorg- en afhaalrestaurant The Roastary in Amstelveen.

The Roastary

Carel's Cafetaria

Carel's Cafetaria is een gezellige cafetaria in Amstelveen waar je naast de smakelijke snacks ook chinese gerechten kan bestellen. 

Carel's Cafetaria

Gusto - World of Pizza

Bij Gusto serveren ze lekkere pizza’s volgens Napolitaanse recept gemaakt in een authentieke houtoven. Hiermee krijg je die mooie krokante rand gevuld met luchtbellen. Het menu bestaat altijd uit precies twaalf pizza’s, dit zorgt ervoor dat elke pizza de aandacht krijgt die hij verdient.

Gusto - World of Pizza

Stadscafé de Pannekoek

In het bruisende stadscafé De Pannenkoek in het Stadshart van Amstelveen serveren ze heerlijke zoete en hartige pannenkoeken. Ook kan je hier een familiestapel pannenkoeken bestellen die je kan delen met je gezin. Of bestel hier een pannenkoek-to-go.

Stadscafé de Pannekoek

Nog meer restaurants in Amstelveen