Actief & Bewegen tijdens de lockdown

Bewegen is goed voor je mentale en fysieke gezondheid. Om je te helpen ook tijdens de lockdown op de juiste manier te sporten, hebben we een aantal van de beste initiatieven en activiteiten in Amstelveen op één pagina verzameld.

Doe mee met het AmstelveenSport ommetje

Wil je op een simpele manier meer bewegen met een beetje uitdaging? AmstelveenSport start een Amstelveense wandelactie met gebruik van de gratis app Ommetje! Met gratis tips van Erik Scherder.

Doe mee!

Pilates voor ouders & kinderen

Zit je de laatste tijd ook wat meer stil? Wil je werken aan een betere houding? Haidy geeft je online pilates les ter ontspanning en je krijgt een betere houding. 

Bekijk de Pilates les

Drive- In Judo (4-17 jaar)

Jonge Judoka's kunnen na een lange tijd eindelijk weer judoën. Judo School van Dulken geeft Drive- In Judo op de derde etage van het Q-Park parkeerdek. Ouders brengen de kinderen en kunnen de les meekijken van in de auto.

Meer informatie

Banen zwemmen bij de Meerkamp

Het buitenbad gaat dit jaar eerder open. Nu het binnenbad gesloten is vanwege de Corona maatregelen, krijg je via deze manier toch de mogelijkheid om een frisse duik te nemen en een paar baantjes te zwemmen

Meer informatie

Beweegganzenbord

Ben je helemaal klaar met dat zitten? Speel dan een actief spelletje beweegganzenbord met AmstelveenSport!

Je kan kiezen uit een versie voor volwassenen en een voor kinderen. 

Veel speel plezier!

AmstelveenSport sport samen met RTVA

De trainers van AmstelveenSport doken in de studio van RTV Amstelveen, waar ze een reeks van vijf sportieve opnames maakten. Instructievideo’s om Amstelveners via de lokale televisiezender aan het bewegen te krijgen.  

Sport ook mee!

Online Yoga - Bij deze Yoga Studios in Amstelveen kan je les volgen vanuit huis

Sportactiviteiten in Amstelveen