Actief & Bewegen tijdens de lockdown

Bewegen is goed voor je mentale en fysieke gezondheid. Om je te helpen ook tijdens de lockdown op de juiste manier te sporten, hebben we een aantal van de beste initiatieven en activiteiten in Amstelveen op één pagina verzameld.

MultiSport buiten voor kids!

Wil je je kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten laten bewegen? AmstelveenSport organiseert vanaf woensdag 17 maart tot 21 maart Multisport op het buitenterrein van De Meerkamp.
Zo kunnen kinderen kennismaken met verschillende vormen van sport en bewegen. Meld je aan via de website van AmstelveenSport!

Aanmelden voor Multisport!

Online schtaatstraining

Rogier Koopman van ASV de Poelster heeft een online schaatstraining van een kwartier samengesteld. Een erg leuke en goede workout om in beweging te blijven!

Doe mee met de online schaatsles

Doe mee met het AmstelveenSport ommetje

Wil je op een simpele manier meer bewegen met een beetje uitdaging? AmstelveenSport start een Amstelveense wandelactie met gebruik van de gratis app Ommetje! Met gratis tips van Erik Scherder.

Doe mee!

Pilates voor ouders & kinderen

Zit je de laatste tijd ook wat meer stil? Wil je werken aan een betere houding? Haidy geeft je online pilates les ter ontspanning en je krijgt een betere houding. 

Bekijk de Pilates les

Drive- In Judo (4-17 jaar)

Jonge Judoka's kunnen na een lange tijd eindelijk weer judoën. Judo School van Dulken geeft Drive- In Judo op de derde etage van het Q-Park parkeerdek. Ouders brengen de kinderen en kunnen de les meekijken van in de auto.

Meer informatie

Banen zwemmen bij de Meerkamp

Het buitenbad gaat dit jaar eerder open. Nu het binnenbad gesloten is vanwege de Corona maatregelen, krijg je via deze manier toch de mogelijkheid om een frisse duik te nemen en een paar baantjes te zwemmen

Meer informatie

AmstelveenSport sport samen met RTVA

De trainers van AmstelveenSport doken in de studio van RTV Amstelveen, waar ze een reeks van vijf sportieve opnames maakten. Instructievideo’s om Amstelveners via de lokale televisiezender aan het bewegen te krijgen.  

Sport ook mee!

Beweegganzebord

Ben je klaar met stilzitten en wil je meer in beweging komen? Beweegganzebord van Amstelveen Sport is een leuke manier om te bewegen. Er zijn 2 varianten: volwassenen en kinderen. Doe je ook mee?

Speel mee!

Online Yoga - Bij deze Yoga Studios in Amstelveen kan je les volgen vanuit huis

Sportactiviteiten in Amstelveen