Feestdagen in Amstelveen

Geniet van de decembermaand in Amstelveen met deze evenementen en activiteiten. Locaties als Schouwburg Amstelveen, P60 en natuurlijk het Amstelveense Poppentheater zorgen voor prachtige voorstellingen voor jong en oud. Werk je cadeaulijstje af in de winkelgebieden van Amstelveen. In het Stadshart vind je naast de bekende merken ook unieke pop-up shops die speciaal opgezet zijn voor de eindejaarsperiode. Buiten het centrum kan je unieke cadeaus vinden in de verschillende vintage stores en winkelcentra. Natuurlijk geven we ook tips om lekker uit eten te gaan bij één van de gezellige restaurants verspreid over stad.

Een dagje shoppen combineren met plezier op het ijs? Dat kan natuurlijk bij de Winter Village

De alternatieve kerstplaylist van P60

We vroegen P60 om hun favoriete kerst juweeltjes met ons te delen. Van indie pop tot christmas metal.

Open in Spotify

Winter Village

Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen wordt vier weken lang omgetoverd tot een winterwonderland met natuurlijk de bekende ijsbaan. Verder zijn er dagelijks leuke activiteiten zoals curlingscompetities (dinsdagavond), discoschaatsen (vrijdagavond), en schaatslessen (zaterdag en Kerstvakantie).

Meer informatie

Shop lokaal - Laat je verrassen door de leukste winkels van Amstelveen

Bij deze winkels slaag je altijd voor kerstcadeaus voor jong en oud.

Op zoek naar een vintage cadeau of kom je stijlvol shoppen. Winkelen in Amstelveen is een feest op zich.

Kom winkelen in stijl

Culinair genieten tijdens de feestdagen

Actief de feestdagen in - Een frisse wandeling met verse koffie

Of je nou stevig gaat wandelen in het Amsterdamse Bos, de rust wil ontdekken in de Middelpolder of een historische route gaat lopen door het Oude Dorp van Amstelveen. Achteraf lust je vast een warme drank met wat zoetigheid.

Nog meer Winterse tips - Benieuwd wat je allemaal kan doen tijdens een natte winter, of op zoek naar een lokaal cadeau?

Het Amstelveens Cadeau

Verras iemand met het Amstelveens Cadeau en laat ze zelf kiezen waar te gaan winkelen, eten, drinken, of iets anders leuks te gaan doen in Amstelveen.

Meer weten over hoe het werkt

Valentijnsdag in Amstelveen

Wil jij jouw Valentijn een leuk cadeau geven of verrassen met een romantisch diner? We hebben een selectie van leuke activiteiten voor je klaarstaan. Tijd om te plannen!