5x leuke concertopnames vanuit P60

| Jochem Brak

De zalen zijn gesloten en alle live optredens zijn uitgesteld. Maar dat betekent niet dat je niet meer kan genieten van goede livemuziek. Hieronder hebben wij vijf concertregistraties op een rijtje gezet die het afgelopen jaar bij P60 zijn opgenomen.

Meer registraties vanuit Amstelveen zijn te vinden via de registratie pagina.​

1.Drukwerk - Doe wat kan

Veertig jaar na ‘Je loog tegen mij’ stond Drukwerk met de corona-proof voorstelling 'Doe Wat Kan' op het podium van P60. Een intiem en meeslepend optreden waar vooral de teksten er mooi uitspringen.

2. Popprijs van Amstelland 2021

Een avond vol opkomend talent in heel veel verschillende muziekgenres. singer songwriter, irish folk, electronica, punk, rock en natuurlijk punkrock. Laat Maar, Sixty-P, Boxin’ the Vox en Floodlines laten zich van hun beste kant zien.Wie er gewonnen heeft? Daarvoor moet je zelf maar even kijken.

De inschrijving voor 2022 is trouwens geopend. Denk jij kans te maken op eeuwige roem? Meldt je dan aan via:  www.p60.nl/popprijs

3. Sunfire & Brotherwood

Dompel jezelf helemaal onder in het leven op de prairie in het wilde westen van Amerika. Onvervalste Bluegrass, Americana en Folk muziek van Sunfire met de Country en Americana  van Brotherwood in het voorprogramma. Perfect voor een thematische avond vanuit je woonkamer.

4. Amstelveen in 24Hrs - Walk and Wonder

Tijdens Amstelveen in 24Hrs konden bezoekers een beeld krijgen van het aanbod dat in Amstelveen te vinden is. Zo ook bij P60 waar je een voorproefje kreeg van de comedy en muziek die daar wekelijks te zien is. De avond begon met een intiem vioolconcert van Virtuoso, en dan niet vioolmuziek zoals je dat gewend bent maar prachtige covers van pop-nummers als Viva la Vida en Sweet Child O’Mine.

Van klassiek muziek met een twist ging de avond over op de lofi elektronische deuntjes van Deborah die vergezeld van een lichtshow sfeervolle melodieën en verhaal combineerde.

Het avondtuur eindigde met stand-up en improv comedy. En improviseren was wel nodig aangezien de cabaretier die normaal alleen voor een volwassen publiek speelt ditmaal ook te maken had met jongeren in de zaal. Dat verreisde de nodige creativiteit en zorgde voor grappige situaties.

5. Rapha Pico & The Noble Chanters

Rapha Pico is een talentvolle multi-instrumentalist die is opgegroeid in de wereld van de reggae. In zijn muziek is hij geïnspireerd door grootheden als Bob Marley, Peter Tosh en Vaughn Benjamin.


Dit optreden is onderdeel van concertreeks ‘Reggae Against Racism’ georganiseerd door ZenSocial Productions in samenwerking met verschillende podia.