5x kerstshoppen in Amstelveen

| Jaimy van Eenennaam

Het is alweer de laatste week voor kerst. Voor veel mensen is dit de favoriete tijd van het jaar. Kerstboom, lichtjes, lekker eten, cadeautjes en nog veel meer gezelligheid. Om cadeautjes voor kerst te scoren ben je aan het goede adres in Amstelveen. Scoor je last minute kerst-essentials bij de Amstelveense ondernemers. Juist nu hebben zij jullie nodig. We geven je graag 5 tips om je kerstinkopen te doen!

Veel Shopplezier!

 

1. Boekhandel Libris Venstra

Een boek is altijd goed! De winkel telt ruim 600 vierkante meter dus er is haast geen boek dat ze niet verkopen. Van top 10, tot koken, reizen en kinderboeken. Je slaagt hier altijd. Er is een WhatsApp bestelservice en heel veel boeken zijn altijd op voorraad. Naast de het grote assortiment aan boeken kan je hier ook terecht voor cadeaus. Denk aan spelletjes, kalenders, woonaccessoires en zelfs speelgoed. Weet je niet precies wat je wilt geven? Met de cadeaubon van Venstra maak je altijd iemand blij! 

Stadsplein 102, Amstelveen - libris.nl/venstra

2. The WineKitchen at Home

Verse broden, heerlijke wijnen, kazen, delicatessen en meer. Hiervoor ben je bij WineKitchen at Home aan het goede adres. Geniet op kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag van al het lekkers wat WineKitchen at Home te bieden heeft. Deze winkel bevindt zich in het oude dorp van Amstelveen. 


Stationstraat 16, Amstelveen - thewinekitchenathome.nl

3. Martinez Chocolade

Heerlijke chocolade tijdens de kerstperiode mag natuurlijk niet ontbreken. Een lekker extraatje voor bij de koffie of thee. Bezoek het chocoladeparadijs Martinez. Hier kun je verschillende kerstchocolaatjes vinden die bij iedereen in de smaak zal vallen. Denk hierbij aan chocolade hulstblaadjes-, kerstklokjes-, en musketkransjes in allerlei smaken en kleuren. Kom langs en laat je verwennen!

Rembrandtweg 79, Amstelveen - martinezchocolade.nl

4. De Wijnschuur

Bij het gourmetten of het eten van kalkoen, rollade, ossenhaas of stoofperen mag een heerlijke wijn niet ontbreken. In Amstelveen kun je de 'wijnschuur' vinden. Zij hebben zo'n 800 wijnen over de hele wereld in hun assortiment. Met de expertise van de medewerkers kunnen ze het perfecte wijntje aanraden voor bij je kerstdiner. Laat je verrassen en kom langs!

Amsteldijk Zuid 180 D, Amstelveen - dewijnschuur.nl

5. LOT

LOT is een verborgen pareltje in Amstelveen gelegen aan de Randwijcklaan. Deze conceptstore heeft alles op het gebied van mode, woon- en lifestyle trends. Alles in de winkel is te koop! Van kleding, tassen en woonaccessoires tot aan etenswaren. Je vindt hier allemaal trendy merken, zowel van Nederlandse bodem als uit het buitenland. Je slaagt hier altijd voor een hippe outfit of een leuk cadeautje. Bij LOT kan je ondanks de maatregelen lekker windowshoppen. Ze hebben Click & collect van 11.00-16.00 uur. Bestellen kan via een DM via Instagram, telefoon, mail of whatsapp.

Randwijcklaan 2, Amstelveen - lot-amstelveen.nl